image

Wat bieden wij?

Waarom een SEO training?

Om zeker te zijn dat een website goed scoort en een goede vindbaarheid heeft in zoekmachines moet u zorgen dat die website actueel en dynamisch is. Met onze SEO training leert u onder andere waar u op moet letten en welke delen van uw website het zoekresultaat beïnvloeden. Daarnaast krijgt u inzichten in hoe u een nieuwe site bouwt of een bestaande website optimaliseert. Ook komt u met deze SEO training te weten dat er verbanden bestaan tussen het ontwerp van een website en SEO, en hoe u de juiste content schrijft.

Onze SEO training is zowel online als op locatie te volgen en kan specifiek worden aangepast aan de wensen van jouw bedrijf. De kern van het onderwerp is natuurlijk altijd hetzelfde, kennis opdoen om te zorgen dat jouw website op een organische manier hoog eindigt in de zoekmachines. Op die manier krijgt u vanzelfsprekend meer bezoekers op uw site en met het juiste aanbod zult u deze bezoekers uiteindelijk omzetten in verkopen.

Zo leert u op locatie bijvoorbeeld hoe u met SEO invloed kunt uitoefenen op uw online marketing strategie. U kunt onderzoeken welke zoekwoorden of combinaties het beste voor uw website werken en leert met de SEO training uw website te monitoren met het gebruik van de juiste programma’s. En door dit alles op uw locatie te doen kunt u direct brainstormen met andere medewerkers of personeelsleden en onmiddellijk aan de slag met de kennis die u tijdens onze cursus opdoet.

Op maat

Uitgebreid aanbod

Elk niveau

Voor alle niveaus

Professioneel

Ervaren trainers

Toekomst

Direct aan de slag

Bekijk het aanbod op weg naar uw doel(en).

Onderstaand kunt u het aanbod vinden van trainingen, cursussen en overig aanbod. Liever een passen op maat voorstel? Neem contact met ons op.

01
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: beginners

Leer in één dag de belangrijkste speerpunten van SEO. Met onderwerpen zoals “Hoe schrijf ik een SEO tekst?” en “Hoe werken zoekmachines?” komen aan bod.

02
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: medium

Leer in één dag alles over vindbaarheid en de klantreis van uw bezoeker. Hoe koppelt u zoekmachines aan een optimale klantbeleving?

03
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: gevorderd

Leer in één dag de belangrijkste SEO elementen om uw concurrenten te verslaan. Hoe maakt u een lange termijn SEO strategie die direct bijdraagt aan uw doelgroep?

04
icon

SEO TRAINING (1 dag)
voor tekstschrijvers

Leer in één dag hoe u optimale SEO teksten schrijft die ook uw doelgroep zullen raken. Waar moet u rekening mee houden? En welke prikkels deelt u uit aan zoekmachine en doelgroep?

05
icon

SEO TRAINING OP MAAT
(voor elk niveau)

Na een intake gaan we aan de slag met de SEO uitdagingen voor uw organisatie. We denken hardop met u mee en bieden de juiste stappen en kennis om uw doel te behalen.

06
icon

10 WEKEN CHALLENGE
(voor elk niveau)

Ga tien weken lang twee keer per week in kleine groepjes online aan de slag met uw SEO uitdagingen. Terwijl u nieuwe dingen leert past u het direct toe in de praktijk.

Bekijk veelgestelde vragen
over onze trainingen

Voor wie is de training geschikt?

Deze SEO training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van websites en voor bedrijven die hun medewerkers willen opleiden. Zo zullen marketeers, marketing managers en community managers zeker baat hebben bij deze cursus.

Kan deze training ook op locatie?

Liever een training op locatie? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden. Zo kunnen we aan de hand van echte voorbeelden direct zien welke aanpassingen als eerste moeten worden gemaakt om te zorgen dat jouw website beter presteert en een hogere positie in de zoekmachines krijgt.

Wat gaat de training opleveren?

Met het volgen van onze SEO training online of op locatie weet u dus zeker dat u een prima tool in handen hebt om jouw website dynamischer en beter te maken. U weet ook zeker dat u door de verbeterde vindbaarheid meer bezoekers zult krijgen, meer verkopen zult genereren en dus meer omzet zult behalen dan wanneer u deze kans niet met beide handen aanpakt.

Advies op maat?

Liever advies op maat?
Neem contact met ons op!