image

Wat bieden wij?

Optimale SEO teksten schrijven?

Deze SEO training voor tekstschrijvers is ontworpen voor iedereen die teksten voor websites schrijft en die graag wil dat zijn teksten optimaal gevonden worden door de zoekmachines. Hoe beter teksten geschreven zijn hoe beter de vindbaarheid van de website waar ze gepubliceerd zijn. Bent u tekstschrijver, copywriter, marketeer of web beheerder dan is deze cursus echt iets voor u. Ook als leidinggevende kan deze cursus u helpen beter te begrijpen wat dit alles precies inhoudt. Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die mooie teksten en content schrijven die helaas niet voldoen aan de eisen die SEO aan teksten stelt. Het is dan zonde om deze creatief geschreven inhoud niet te optimaliseren om er uw voordeel mee te halen.

Met de SEO training voor tekstschrijvers leert u veel over onderwerpen zoals het bepalen van de juiste titels en omschrijvingen, het verhogen van de zoekresultaten zodat meer bezoekers een website zullen aanklikken en aan welke eisen een tekst moet voldoen om een zoekmachine vriendelijke tekst te zijn. Ook komt u meer te weten over hoe social media de vindbaarheid van de geschreven tekst kan beïnvloeden en hoe u links van andere websites kunt gebruiken voor een beter resultaat.

Op maat

Uitgebreid aanbod

Elk niveau

Voor alle niveaus

Professioneel

Ervaren trainers

Toekomst

Direct aan de slag

Bekijk het aanbod op weg naar uw doel(en).

Onderstaand kunt u het aanbod vinden van trainingen, cursussen en overig aanbod. Liever een passen op maat voorstel? Neem contact met ons op.

01
icon

SEO TRAINING (1 dag)
voor tekstschrijvers

Leer in één dag hoe u optimale SEO teksten schrijft die ook uw doelgroep zullen raken. Waar moet u rekening mee houden? En welke prikkels deelt u uit aan zoekmachine en doelgroep?

02
icon

SEO TRAINING (3 dagen)
voor tekstschrijvers

In drie aparte dagen leert u alle facetten van het schrijven van een perfecte SEO tekst. Klaar voor vindbaarheid en perfect voor de te bereiken doelgroep.

03
icon

SEO TRAINING OP MAAT
(voor elk niveau)

Na een intake gaan we aan de slag met de SEO uitdagingen voor uw organisatie. We denken hardop met u mee en bieden de juiste stappen en kennis om uw doel te behalen.

Bekijk veelgestelde vragen
over onze trainingen

Voor wie is de training geschikt?

Na afloop kunt u de onderwerpen die behandelt worden gelijk toepassen op uw eigen teksten. U zult zonder moeite uw teksten kunnen optimaliseren en aanpassen om de juiste resultaten te behalen. Behalve online kunt u de training ook op locatie volgen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld besluiten iedereen die teksten schrijft in uw onderneming gelijktijdig de cursus te laten volgen. Bespreek dan met ons eventuele specifieke wensen die u heeft zodat u vooraf al weet dat alle deelnemers dezelfde standaard gaan gebruiken. Op die manier weet u zeker dat alle geschreven teksten aan uw eisen voldoen.

Wat gaat de training opleveren?

Zodra u met de SEO training voor tekstschrijvers klaar bent zult u precies datgene weten wat nodig is om de juiste content te schrijven. Voor toekomstige teksten zult u eerst de zoektermen analyseren en onderzoeken om te weten te komen welke woorden goed scoren. U leert welke richtlijnen u moet volgen om de juiste paginatitels te gebruiken en u weet wat titels, meta descriptions en scherpe prikkels zijn en welk nut ze hebben voor de vindbaarheid van de door u geschreven teksten. Uiteindelijk zult u met alles wat u geleerd heeft nog creatiever met woorden worden.

Advies op maat?

Liever directcontact?
Stuur ons een bericht!