image

Wat bieden wij?

SEO training voor bedrijven?

Het vindbaar maken van uw bedrijf is een belangrijk en lang proces. Maar hoe pakt u dit het beste aan en waar moet u precies gevonden op worden? De mogelijkheden zijn enorm divers en zoals u zelf ook weet gaat de techniek enorm snel. Hoe speelt u hier optimaal op in terwijl u gebruik maakt van uw eigen personeel. Een SEO training voor bedrijven is hierbij optimaal. In één dag op uw gewenste niveau krijgt u alle ins en outs te horen van het SEO landschap. Uniek aan deze training is dat u direct aan de slag gaat met uw eigen organisatie. Zo is de training niet alleen leerzaam maar ook direct toepasbaar. Van simpele verbeteringen om het laag hangend fruit te pakken tot aan lange termijn strategieën.

De ervaren trainers hebben vaak een jarenlange (internationale) ervaring en een enorme drive de juiste resultaten te behalen. Voordat een training geboekt kan worden is een (digitale) kennismaking de eerste stap. Zo leert u alvast de specialist kennen en kunt u uw wensen kenbaar maken. Dit alles om een optimaal resultaat te behalen met een SEO training voor bedrijven.

Bekijk onderstaand de verschillende opties. Liever advies op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Op maat

Uitgebreid aanbod

Elk niveau

Voor alle niveaus

Professioneel

Ervaren trainers

Toekomst

Direct aan de slag

Bekijk het aanbod op weg naar uw doel(en).

Onderstaand kunt u het aanbod vinden van trainingen, cursussen en overig aanbod. Liever een passen op maat voorstel? Neem contact met ons op.

01
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: beginners

Leer in één dag de belangrijkste speerpunten van SEO. Met onderwerpen zoals “Hoe schrijf ik een SEO tekst?” en “Hoe werken zoekmachines?” komen aan bod.

02
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: medium

Leer in één dag alles over vindbaarheid en de klantreis van uw bezoeker. Hoe koppelt u zoekmachines aan een optimale klantbeleving?

03
icon

SEO TRAINING (1 dag)
Niveau: gevorderd

Leer in één dag de belangrijkste SEO elementen om uw concurrenten te verslaan. Hoe maakt u een lange termijn SEO strategie die direct bijdraagt aan uw doelgroep?

04
icon

SEO TRAINING (1 dag)
voor tekstschrijvers

Leer in één dag hoe u optimale SEO teksten schrijft die ook uw doelgroep zullen raken. Waar moet u rekening mee houden? En welke prikkels deelt u uit aan zoekmachine en doelgroep?

05
icon

SEO TRAINING OP MAAT
(voor elk niveau)

Na een intake gaan we aan de slag met de SEO uitdagingen voor uw organisatie. We denken hardop met u mee en bieden de juiste stappen en kennis om uw doel te behalen.

06
icon

10 WEKEN CHALLENGE
(voor elk niveau)

Ga tien weken lang twee keer per week in kleine groepjes online aan de slag met uw SEO uitdagingen. Terwijl u nieuwe dingen leert past u het direct toe in de praktijk.

Bekijk veelgestelde vragen
over onze trainingen

Voor wie is de training geschikt?

Een SEO training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van websites en voor bedrijven die hun medewerkers willen opleiden. Zo zullen marketeers, marketing managers en community managers zeker baat hebben bij deze cursus. Door de verschillende mogelijkheden voor elk niveau heeft u altijd een passende optie.

Wat gaat de training opleveren?

Met het volgen van onze SEO training online of op locatie weet u dus zeker dat u een prima tool in handen heeft om uw website dynamischer en beter te maken. U weet ook zeker dat u door de verbeterde vindbaarheid meer bezoekers zult krijgen, meer verkopen zult genereren en dus meer omzet zult behalen dan wanneer u deze kans niet met beide handen aanpakt.

Advies op maat?

Liever advies op maat?
Neem contact met ons op!