image

Wat bieden wij?

Groeien met een SEO opleiding?

Tegenwoordig wordt het voor iedereen met een website steeds belangrijker om in de resultaten van de zoekmachines goed vindbaar te zijn. Hoe hoger uw website in de resultaten staat, hoe meer profijt uw bedrijf of onderneming daarvan heeft. Daarom is het volgen van een opleiding SEO specialist een stap in de goede richting. Door de groei van het internet is dit een geheel eigen bedrijfstak geworden en het kost teveel tijd en energie om op eigen houtje de benodigde kennis te vergaren. Bovendien loopt u het risico dat u informatie verkeerd interpreteert met vervelende gevolgen voor de vindbaarheid en positionering van uw website.

Met een SEO specialist opleiding leert u op een gedegen manier waar het om gaat en kunt u de rest van uw tijd productief aan belangrijke werkzaamheden besteden. Dit geldt zowel voor eigen ondernemers als voor werknemers die voor hun bedrijf belast zijn met de verbetering van de bedrijfswebsite. Daarom is een opleiding SEO altijd een goede investering en kunt u met de opgedane kennis zorgen voor aanzienlijk meer bezoekers op uw website. Tijdens de opleiding SEO leert u dat het een dynamisch proces is wat u voortdurend moet toepassen.

Op maat

Uitgebreid aanbod

Elk niveau

Voor alle niveaus

Professioneel

Ervaren trainers

Toekomst

Direct aan de slag

Bekijk het aanbod op weg naar uw doel(en).

Onderstaand kunt u het aanbod vinden van trainingen, cursussen en overig aanbod. Liever een passen op maat voorstel? Neem contact met ons op.

01
icon

SEO OPLEIDING (1 dag)
Niveau: beginners

Leer in één dag de belangrijkste speerpunten van SEO. Met onderwerpen zoals “Hoe schrijf ik een SEO tekst?” en “Hoe werken zoekmachines?” komen aan bod.

02
icon

SEO OPLEIDING (1 dag)
Niveau: medium

Leer in één dag alles over vindbaarheid en de klantreis van uw bezoeker. Hoe koppelt u zoekmachines aan een optimale klantbeleving?

03
icon

SEO OPLEIDING (1 dag)
Niveau: gevorderd

Leer in één dag de belangrijkste SEO elementen om uw concurrenten te verslaan. Hoe maakt u een lange termijn SEO strategie die direct bijdraagt aan uw doelgroep?

04
icon

SEO OPLEIDING (1 dag)
voor tekstschrijvers

Leer in één dag hoe u optimale SEO teksten schrijft die ook uw doelgroep zullen raken. Waar moet u rekening mee houden? En welke prikkels deelt u uit aan zoekmachine en doelgroep?

05
icon

SEO OPLEIDING OP MAAT
(voor elk niveau)

Na een intake gaan we aan de slag met de SEO uitdagingen voor uw organisatie. We denken hardop met u mee en bieden de juiste stappen en kennis om uw doel te behalen.

06
icon

10 WEKEN CHALLENGE
(voor elk niveau)

Ga tien weken lang twee keer per week in kleine groepjes online aan de slag met uw SEO uitdagingen. Terwijl u nieuwe dingen leert past u het direct toe in de praktijk.

Bekijk veelgestelde vragen
over onze opleiding

Wat ga ik leren tijdens de opleiding?

Behalve dat u kennis opdoet over de belangrijkste onderwerpen zal het u ook doen nadenken over uw onderneming, ongeacht of u zelfstandig of in loondienst bent. U zult als eigen ondernemer vraag, aanbod en presentatie tegen het licht houden en zo nieuwe inzichten krijgen hoe bezoekers uw website vinden en welke zoekwoorden ze gebruiken. Op die manier bent u in staat beter in kaart te brengen waar uw klanten vraag naar hebben. Daar kunt u dan direct op inspelen om meer bezoekers te trekken en uw verkopen te doen stijgen.

Wat gaat de training opleveren?

Met een opleiding SEO specialist zult u bovendien een grote stap vooruit zetten in uw persoonlijke carrière en kunt u uw kennis gebruiken om anderen te helpen. Er zijn nog steeds ondernemers en bedrijven die denken dat SEO een eenmalig proces is dat tijdens de bouw van hun website geregeld wordt. Nu u na het volgen van de SEO specialist opleiding weet dat onder andere actuele content en zoekwoorden onderzoek belangrijk zijn kunt u anderen uw expertise laten zien. U kunt aantonen dat een hoge vindbaarheid in zoekmachines zoveel meer continuïteit met zich meebrengt dan posts en stories plaatsen op sociale media waar ze al snel weer verdwijnen uit de tijdlijn van bezoekers zonder echt effect te hebben.

Advies op maat?

Liever direct contact?
Stuur ons een bericht!