image

Wat bieden wij?

Waarom een SEO cursus?

Het volgen van een SEO cursus is van belang als u verantwoordelijk bent voor de positionering van een website. Dit kan uw eigen website zijn omdat u als zelfstandige werkt of één of meerdere websites die u beheert voor het bedrijf waar u voor werkt. Met onze SEO online cursus leert u de kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat uw website volgens de voorwaarden van de zoekmachines geschreven is. Zo weet u zeker dat u goed scoort in de resultaten. Op die manier stijgt de vindbaarheid van uw website, zult u meer bezoekers ontvangen en kunt u ervoor zorgen dat deze bezoekers actieve klanten worden en voor omzet zorgen.

Tijdens onze Online SEO cursus leert u hoe u zoekwoorden en zinnen moet gebruiken en hoe u kunt onderzoeken welke keywords door bezoekers het meest gebruikt worden. Bovendien kunt u na deze zoekmachine optimalisatie cursus op de juiste wijze content en teksten schrijven, foto’s en alt-teksten op de juiste manier gebruiken en nog veel meer. De Online SEO cursus die wij aanbieden biedt een totaal pakket met alle ins en outs zodat u zeker weet dat de positie van jouw website aanzienlijk zal verbeteren

Op maat

Uitgebreid aanbod

Elk niveau

Voor alle niveaus

Professioneel

Ervaren trainers

Toekomst

Direct aan de slag

Bekijk het aanbod op weg naar uw doel(en).

Onderstaand kunt u het aanbod vinden van trainingen, cursussen en overig aanbod. Liever een passen op maat voorstel? Neem contact met ons op.

01
icon

SEO CURSUS (1 dag)
Niveau: beginners

Leer in één dag de belangrijkste speerpunten van SEO. Met onderwerpen zoals “Hoe schrijf ik een SEO tekst?” en “Hoe werken zoekmachines?” komen aan bod.

02
icon

SEO CURSUS (1 dag)
Niveau: medium

Leer in één dag alles over vindbaarheid en de klantreis van uw bezoeker. Hoe koppelt u zoekmachines aan een optimale klantbeleving?

03
icon

SEO CURSUS (1 dag)
Niveau: gevorderd

Leer in één dag de belangrijkste SEO elementen om uw concurrenten te verslaan. Hoe maakt u een lange termijn SEO strategie die direct bijdraagt aan uw doelgroep?

04
icon

SEO CURSUS (1 dag)
voor tekstschrijvers

Leer in één dag hoe u optimale SEO teksten schrijft die ook uw doelgroep zullen raken. Waar moet u rekening mee houden? En welke prikkels deelt u uit aan zoekmachine en doelgroep?

05
icon

SEO CURSUS OP MAAT
(voor elk niveau)

Na een intake gaan we aan de slag met de SEO uitdagingen voor uw organisatie. We denken hardop met u mee en bieden de juiste stappen en kennis om uw doel te behalen.

06
icon

10 WEKEN CHALLENGE
(voor elk niveau)

Ga tien weken lang twee keer per week in kleine groepjes online aan de slag met uw SEO uitdagingen. Terwijl u nieuwe dingen leert past u het direct toe in de praktijk.

Bekijk veelgestelde vragen
over onze trainingen

Wat leer ik tijdens de cursus?

Met onze Zoekmachine optimalisatie cursus leert u uitgebreid wat de mogelijkheden zijn wat SEO betreft. Meer en meer bedrijven willen te vinden zijn op internet en daarom kunt u er zeker van zijn dat de kennis die u opdoet u nu en in de toekomst zeker van pas zal komen. Behalve dat u uw website een boost geeft met alle informatie die u in onze SEO online cursus leert, zult ook uw persoonlijke carrière een boost krijgen door alles wat u te weten komt. U zult een echte specialist op dit gebied worden en anderen kunnen adviseren waar ze rekening mee moeten houden wat hun website betreft.

Wat leer ik nog meer?

Behalve SEO zult u ook meer te weten komen over internet marketing van websites en hoe u social media kunt gebruiken om bezoekers naar uw website te leiden. Deze twee thema’s hebben steeds meer met SEO te maken en raken er ook steeds meer mee verweven. Bovendien zult u in onze SEO cursus leren dat ook het aantal bezoekers van uw website van invloed is op de vindbaarheid en positionering in de bestaande zoekmachines.

Advies op maat?

Liever direct contact?
Stuur ons een bericht!